aposto-logo
TR
TREN

SON HİKAYELER

SpektrumSpektrum

BÜLTEN SAYISI

ÜYELERE ÖZEL

🔍 Mercek: Seçime doğru | Onursal Adıgüzel

CHP Ataşehir Belediyesi Başkan adayı Onursal Adıgüzel, Spektrum Podcast'e konuk oldu. Adıgüzel, 2023 genel seçimlerinin değerlendirmesinden Ataşehir için planlarına pek çok başlıkta açıklamalarda bulundu.

18 Mar 2024

Onursal Adıgüzel
SpektrumSpektrum

HİKAYE

ÜYELERE ÖZEL

Onursal Adıgüzel: 14 Mayıs 2023 gecesi CHP’de neler oldu?

CHP Ataşehir Belediyesi Başkan adayı Onursal Adıgüzel ile 14 Mayıs 2023 gecesi, CHP'nin seçimi kaybetme nedenleri ve Ataşehir planları üzerine...

İlkim Emirler

·

18 Mar 2024

DuendeDuende

BÜLTEN SAYISI

🕺Müzikte Tiktoklaşma, Timberlake'ten yeni albüm

ABD'de yasaklanmanın eşiğine gelen TikTok, müzik endüstrisinde kalıpları değiştirdi; müzisyenleri algoritmanın esiri hâline getirdi. Justin Timberlake'in yeni albümü vasatlığın sınırlarını zorladı.

18 Mar 2024

İBB Kültür AŞ ile birlikte
Duende
DuendeDuende

HİKAYE

Yasaklanmanın eşiğinde müziğin TikToklaşmasından bize ne kaldı?

Bir dönem MTV'nin yayın hayatına başlaması, müzik endüstrisindeki değişimin fitilini ateşlemişti. Bugün benzer bir dönüşüm TikTok ile yaşanıyor; müzik endüstrisi şarkılarını TikTok algoritmasının gözüne girmek için yapıyor. Bu aralar ABD'de yasaklanma riskiyle karşı karşıya olan platformun müzik üzerindeki etkisi...

Eda Solmaz

·

18 Mar 2024

DuendeDuende

HİKAYE

Albüm incelemesi: Justin Timberlake - Everything I Thought It Was

Justin Timberlake'in 6 yıl sonra yaptığı geri dönüş albümü "Everything I Thought It Was"daki 18 parçayı dinlemek sabır istiyor. Albüm gerçek hitlerden ve melodilerden yoksun, müzikal bir vizyonu da yok. Justin Timberlake’in şimdiye kadar yaptığı diğer işler gibi...

Eda Solmaz

·

18 Mar 2024

Aposto GündemAposto Gündem

HİKAYE

Futbolda şiddette yeni perde: Trabzonspor-Fenerbahçe maçı

Pazar akşamı oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünün çalmasıyla saha içinde arbede yaşandı. İçişleri Bakanlığı 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

18 Mar 2024

Aposto AnkaraAposto Ankara

BÜLTEN SAYISI

😆 Gülmek güzeldir, Frankofon Film Günleri

Bu hafta baharın ılık rüzgarlarına Arjantin ve Fransız esintileri karışıyor, Yüzen Oda Festivali'yle Ankara müzik sahnesi canlanıyor, tiyatro sahnesi ise güldürüyor.

18 Mar 2024

Aposto AnkaraAposto Ankara

HİKAYE

Ankara'nın bağımsız müzik sahnesi: Yüzen Oda Festivali

Ankara bağımsız müzik camiası, iki gün sürecek Yüzen Oda Festivali'nde biraraya geliyor. Festivale yakından bakıyor ve iyi müziği yakından dinliyoruz.

18 Mar 2024

ParetoPareto

BÜLTEN SAYISI

ÜYELERE ÖZEL

🗂️ Emeklilik krizi, CFO'dan CEO

Son bir yılda ihracatı güçlü 29 şirket, ortalama %144 prim elde etti. Giderek daha uzun yaşayan nüfus, emeklilik krizini de beraberinde getirdi. 2023'te boşalan CEO pozisyonlarının %8,4'ü CFO'lar tarafından dolduruldu.

18 Mar 2024

Piapiri ile birlikte
ParetoPareto

HİKAYE

ÜYELERE ÖZEL

Bu yıl CEO'ların önceliği ne olmalı: McKinsey'in 8 önerisi

McKinsey, 2024 için önceliklerini belirlemeye çalışan yöneticiler için hazırladığı raporda önümüzdeki dönem için bir yol haritası çizdi. Yapay zekayı ölçeklendirmekten yeşil işlere yatırıma, orta kademe yöneticilere önem vermekten jeopolitik belirsizliklere 8 öncelik alanı.

18 Mar 2024

ParetoPareto

HİKAYE

ÜYELERE ÖZEL

Ömürlerimiz uzarken yaklaşan emeklilik krizine hazır mıyız?

Ortalama yaşam beklentisi uzuyor, ancak uzmanlar bunun ekonomik etkilerinin yeterince konuşulmadığına dikkat çekiyor. Uzayan ömürlerimizin emeklilik planlarımıza etkisi üzerine düşünmenin vakti geldi.

18 Mar 2024

EXANTEEXANTE

BÜLTEN SAYISI

🏦 Haftanın adı: Merkez bankaları

Merkez Bankaları haftası için bugün start veriliyor. Bu hafta TCMB, Fed, Bank of Japan ve Bank of England'da dahil olmak üzere 20'den fazla merkez bankası faiz kararlarını açıklayacak.

18 Mar 2024

Piapiri ile birlikte
UHA
EXANTEEXANTE

HİKAYE

Merkez bankaları haftası başlıyor

Piyasalarda bu hafta tam anlamıyla bir merkez bankası rüzgarı esecek. Başta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olmak üzere Fed, İngiltere, Çin, Japonya gibi küresel ekonomide söz sahibi ülkelerle birlikte toplamda 24 merkez bankası faiz kararını açıklayacak.

18 Mar 2024

Aposto GündemAposto Gündem

BÜLTEN SAYISI

📮 Güvenlik zirvesi, Brüksel'e rest

Türkiye, Irak'taki güvenlik zirvesine katıldı. Görüşmenin gündeminde terörle mücadele ve güvenlik konuları yer aldı. Macaristan lideri Orbán, yaklaşan Avrupa Parlamentosu seçimlerinde Brüksel'i hedef aldı.

18 Mar 2024

Kariyer.net ile birlikte
Aposto GündemAposto Gündem

HİKAYE

Türkiye-Irak Güvenlik Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın katılımıyla Irak'ın başkenti Bağdat'ta güvenlik zirvesi yapıldı. Görüşmelerin gündeminde terörle mücadele, güvenlik ve askerî işbirliği konuları yer aldı.

18 Mar 2024

Aposto GündemAposto Gündem

HİKAYE

Orbán, AB'yi hedef aldı: ‘Brüksel mi yoksa Macaristan'ın özgürlüğü mü?’

Macaristan Başbakanı Viktor Orbán, Özgürlük Bayramı'nda yaptığı açıklamalarda AB'yi hedef aldı. Orbán, "Brüksel'i ele geçirmekten başka çaremiz yok" dedi.

18 Mar 2024

YAYINLARI KEŞFET

Aposto Gündem

Her sabah 06.30'da 5 dakikalık gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, politika, teknoloji ve hafta sonu ekleri; kısa, yalın, öz bir şekilde.

Kaydol
Aposto İstanbul

İstanbul'dan seçilmiş etkinlikler, kültür sanat ajandası, şehir gündemi, tematik rehberler ve şehrin sınırlarından taşmaya değecek davetler her hafta e-posta kutunda.

Kaydol
Quando

Türkiye’den ve dünyadan en önemli teknoloji, inovasyon, girişimcilik ve bilim haberleri.

Kaydol
Pareto

İş dünyasından içgörü, sektör analizleri ve gelecek öngörüleri her pazartesi ve cuma e-posta kutunuzda.

Kaydol
Duende

Her hafta sinema ve müzik evreninden söyleşiler, incelemeler, öneriler, podcast’ler ve keşif notları e-posta kutunda.

Kaydol